Købsvilkår

BETALING
Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger. Vingefang tager imod online betalinger med; Mobilepay Online, Visa/Dankort, Visa og Mastercard. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr. Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Vingefang benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.
Prisen på fragt udregnes i checkout. Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 300 DKK. Ved køb under 300 DKK er fragtprisen til pakkeshop 45 DKK.

LEVERING
Vi leverer kun fysiske varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 2-4 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag. Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail. Vi leverer til privatadresser i Danmark – dog ikke Færøerne og Grønland. Alle varer leveres med GLS eller PostNord til nærmeste pakkeshop.

RETUR OG FORTRYDELSESRET
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget. Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten. Meddelelsen skal gives pr. mail på butik@vingefang.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Det er op til Vingefang at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.